Alternatívgyógyászat, Asztrozófia

" Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése." ( Weöres Sándor - Az ős tudás )


" Az élet olyan, mint egy kártyajáték. A kiosztott

lapok adottak, de ahogy játszod őket, az szabad

akarat. "    ( Dzsaváharlál Néhru )


A Tanítások szerint, az emberiség fejlődésében, a földi élet egy iskola. Mindannyian tanulók vagyunk, nem jobbak vagy kevésbé jók. Mindannyian tanulók és tanítók. A földi színpadon, egykor a magunk által írt forgatókönyv szerint játsszuk a szerepünk, a Magasabb segítőink, a véletlenek képében körénk rendezik a díszletet, jelek szintjén küldik az információt, de minden egyes pillanatban meghagyva, hogy a szabad akaratunk szerint cselekedjünk. A Földre születésünkkor a szükséges tudást és segítséget megkaptuk ahhoz, hogy a tervezett feladatainkat elvégezzük, a leckét megtanuljuk. Ez a tudás ma is látható, a Csillagok Fénye mutatja az Égen. A segítők pedig az Égi küldöttek mellett, minden földi társunk, akivel össze hoz az élet, mint ahogy Te vagy nekem, én Neked. A Csillagok, Csillagképek, Planéták a szellemünkhöz szólnak, a lelkünk húrjait pengetve adják át az Ősi Bölcsességet. Az Égre tekintve, érezzük, a lelkünk mélyén megértjük üzenetüket.

Csillagbölcseleti ismereteimmel, a születés kozmikus pillanatának üzenetét szeretném tolmácsolni, a Magasabb Világok Égre írt szimbólumait " hétköznapi " szavakra lefordítani, megértetni és megérteni a Nekünk szóló üzeneteket. Az élettervben rejlő lehetőségeket megvilágítva, ki-hogyan működteti a tudást? Csak rajta múlik.......

Az Asztrozófiával 2006-2010 között kötöttem közeli ismeretséget, Paksi Zoltán osztályában.    http://www.asztrozofia.hu/    A tudásom elmélyítése az óta is tart.

Ha segítségem szeretnéd kérni az Asztroszkópoddal kapcsolatban:

Kapcsolat: szeretetrehangoltan@gmail.com


Tekintettel a személyes találkozó szükségességére  ( születési időpont pontosítás, kiértékelés ) minden esetben egyéni mérlegelés után tudok választ adni az együtműködésre.


Pályatársaim, akik nyilvánosan írnak a jelen Égi eseményekről:

www.csillagmag.hu

www.csillagtitok.hu
 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 14
Heti: 133
Havi: 406
Össz.: 86 150

Látogatottság növelés
Oldal: Asztrozófia
Alternatívgyógyászat, Asztrozófia - © 2008 - 2018 - kitekinto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »